Saturday, November 13, 2010

Arwah Flower Horn baik ikannye~ (T_T)a

Tercatat lagi satu kisah sedih dalam lembaran hidup ku~ cewah...hahax
kisah ini berkaitan tentang suka,duka ikan flower horn aq... =P
Sebagai pengenalan, aq nak perkenalkan dulu watak2 utama yg terdapat dalam citer ni..
( AMARAN-NI CITER BENAR TAU..BKN MAIN2)


~Watak2 utama dalam citer ni~
Kisahnya beermula di sini:
Si Brado tu aq dah bela lama dah. dan dah lama jugak dye membujang dalam aquarium banglo dye tu..
Pada suatu hari yang cerah dan indah, bapak aq gi beli lagi pasangan Couple iaitu si jantan dan awek manis dan diletakkan dalam aquarium banglo si brado tu bersama.
Ape lagi, berbulu lah mate si brado tuh dgn couple yg bru masuk tu. Mane tak nye, 24 jam berkepit jer..dah lah menumpang rumah banglo si brado.buat onar pulak tu..ish3....ikan zaman skarang, ape nk jadi. (-_-)a
Nak dijadikan cerita, si Brado ni pun mula lah cari pasai dgn si jantan caup;e tersebut...
untuk pengetahuan smua, si brado ni gemuk sikit  dri couple tu...
Tanggal 10/11/2010, jam 3 petang kalau x silap aq lah..terjadi satu adegan kejar-mengejar antara si Brado dgn si jantan couple tersebut...(brado dh naik angin kot)..Aq ingat kan diaorang main kejar2 biase2 jer (mcm main polis en 3)... jadi aq buat bodoh je ah asal diaorang happy..
Rupenyer bila aq tengok bali time maghrib, dah nazak dah si jantan tu...abih dikerjakan dgn si brado..huhu..sebel betul aq time tu..sambil dalam hati berkata (melayang duit bpk aq)..


~Saat pergelutan antara Brado dgn couple si awek manis~
MySpace
~Muke terkjut ble dpt tau kematian ikan aq~

Lepas berlaku pergelutan selama beberapa jam, maka hilanglah nyawa di jasad si jantan tersebut.. (T_T) ni bermaksud melayang lah juga duit bapak aq beli ikan tu (T_T)..
setelah mayat nye dimandikan, aq kebumikan mayat nye di belakang rumah aq .... aq nak ambil gambar mayat dye, tapi bile pikir2 balik x elok lah amik gambar yg dh mati..nanti x tenang dye... =P
Bermula dari saat itu, Si brado dapatlah hidup dengan tenang dan aman dengan awek baru dye dalam aquarium banglo dye tu...  ^_^
dengan itu, maka tamat lah sudah kisah cinta tiga segi si brado sampai berlaku siri pembunuhan kejam..ish3...
Final word from me to to my fish - Happy alwayz k... ^_^
Final word from me to all readers -jangan lupe tinggal kan komen anda ek. =P
~CauCinCau~
MySpace


^_^

3 comments:

  1. bagus sangat!!!!cerita yg sangat menarik..boleh buat movie ni..syabas!!

    ReplyDelete